Wedden op veldhockey

Wedden op veldhockey wedstrijden is niet overal even bekend, maar toch zijn er steeds meer mogelijkheden om dit te doen. Omdat in niet alle landen hockey even populair is als in Nederland, wordt er voornamelijk op de grote toernooien gewed. En omdat het nog een redelijk onbekende sport is voor veel landen, kunnen wij als Nederlands grote winst maken.

Door het grote succes van de Nederlandse dames en heren hockey is de sport zeer populair in ons land. Dit betekend dat steeds meer sportfans ervoor kiezen om het spel nog een beetje interessanter te maken. Wedden op uitslagen geeft een extra spannende dimensie aan de wedstrijden, en het is altijd leuk om naderhand nog een leuke winst over te houden aan een sportevenement. Gokken op veldhockey is in Nederland helemaal legaal, en geaccepteerd. Je kan via bookmakers weddenschappen afsluiten, en dit kan vaan life en online geregeld worden. Hier is een pro tip – als u besluit om online in te zetten, zorg er dan voor dat u de bonuscodes, zoals de sport promo code Belgium, bekijkt om het meeste uit uw weddenschap te halen.

Waarom wedden op veldhockey?

Het wedden op hockeywedstrijden maakt je bezoek aan een wedstrijd spannender. Je moet namelijk van te voren bedenken wie er gaat winnen, dit kan door verschillende voorspellingen te analyseren en kansen met elkaar te vergelijken. Natuurlijk bestaat er ook nog een kans dat je aan het eind van de wedstrijd je inzet hebt verdubbeld. Het mooie aan wedden op hockey is dat het legaal is, en dit betekend dat het makkelijk via het internet te regelen is. Je hoeft dus geen extra moeite te doen.

Natuurlijk blijft het een gok of het door jou gekozen team gaat winnen, wedstrijden verlopen niet altijd zoals vooraf voorspelt. Je kan je inzet zeker flink verhogen, maar ook verliezen. Dat is natuurlijk het risico van het vak, en maakt het wel zo spannend.

Mobiel wedden op veldhockey wedstrijden

Tegenwoordig wordt het steeds makkelijker om in te zetten op je favoriete hockeyteams. Dit komt door de komst van smartphones en natuurlijk omdat we tegenwoordig overal en altijd snel en goedkoop kunnen internetten. Bookmakers snappen natuurlijk dat niet iedereen tijd heeft om een wedstrijd zelf te bezoeken, en bieden daarom steeds vaker de mogelijkheid aan om mobiel in te zetten en live mee te kijken. Zo kan je vanuit huis meegenieten van de Olympische spelen, het WK en het EK.

Live wedden maakt het spel nog spannender, omdat je ook kan inzetten op het aantal strafcorners, score en wie de doelpunten gaan maken. Als je de wedstrijd live bekijkt kan je vaak al inschatten wat er misschien gaat gebeuren en daarop inspelen.

Nederlandse toernooien

Naast de grote evenementen zoals het WK, het EK en de Olympische spelen worden er in Nederland ook veel Nationale wedstrijden gehouden waar je op kan wedden. Vooral Den Bosch en Bloemendaal zijn sterke clubs, dit zijn meestal ook de clubs waar de internationale top traint. De wedstrijden worden gespeeld vanaf eind augustus, tot de winterstop in november. In februari begint het seizoen weer tot einde april. In de zomers en winters worden buiten geen officiële hockey wedstrijden gespeeld. Veel teams spelen tijdens de winterstop in de zaal.